Szolgáltatások

Kismamás, babás-mamás, gyerek és családi szolgáltatások a 22. kerületben és környékén

áttetsző jóméret Sírós, hasfájós a babád? Álmatlan éjszakáid vannak? Ne keresgélj tovább, megtaláltad a megoldást! A Te gyermekedet is át tudjuk segíteni ezen a nehéz időszakon. A babamasszázs már az első alkalmak után javulást eredményez. Segíti az emésztést, a bélgázok távozását, a baba megnyugszik és többet alszik.
A masszázst otthoni körülmények között tanítom meg Neked; ez kb. 3-4 alkalmat vesz igénybe. Ezen alkalmak alatt elsajátíthatod a fogásokat, melyek hatására babádnál jelentős javulást érhetsz el.
Hívj bizalommal: Szuetta Katalin 06-30-868-1383
További információk: www.oromtelianyasag.hu
 momjob_logo MOM JOB
Azzal a céllal jöttünk létre, hogy jogi segítséget nyújtsunk az édesanyáknak minden olyan kérdésben, ami a gyermekvállalás vagy a munkába való visszatérés kapcsán felmerülhet.
Mi magunk, az alapítók is többgyermekes anyukák vagyunk, akik átélték, hogy milyen nehéz a munkáltatóval egyezkedni, mennyire szövevényes az ellátások rendszere és szinte reménytelennek tűnik hosszas otthonlét után visszatérni a munkaerőpiacra.
A www.momjob.hu oldalon sok hasznos információt találsz, de telefonon is elérhetsz minket a 06 30 7835 220 – as számon. Ha személyre szabott válaszokat szeretnél, javaslom az egyéni tanácsadást, aminek árából 10%-os kedvezményt biztosítunk, amennyiben Babamama.info Klubkártyával rendelkezel.
 napraforgostudio2 NAPRAFORGÓ STÚDIÓ
Szolárium-fodrásztat-manikűr-pedikűr-műköröm-kozmetika – alakformálás (FLABELOS) egy helyen. Szeretettel várunk gyermekbarát stúdiónkban barátságos környezetben színvonalas szolgáltatásokkal és kedvező árakkal,akciókkal. Szánj magadra is egy kis időt! Amíg anya nálunk szépül szívesen vigyázunk az apróságokra, vagy játszhatnak egy jót az emeletünkön működő Ficserke oviban (előzetes bejelentkezés szükséges). Sok szeretettel várunk a Rózsakert utca és a Terv utca sarkán lévő stúdiónkban. Babamama.info Klubkártya kedvezmény 10% (festésre, melirra, dauerra nem érvényes). FLABELOS ELSŐ alkalom Klubkártyával INGYENES!!
Tel: 06-1-362-5645, www.napraforgo-studio.hu
Mobil Ultrahang Kft.
Helyszín: Budapest, XXII. ker. Batthyány utca 10-12..
Teljes körű ultrahang vizsgálat :
– Ultrahang vizsgálat újszülött kortól a felnőttkorig  (Teljes körű csecsemő szűrés: csípő, koponya, has)
Előjegyzés tel.:(30) 726-0170; e-mail: elojegyzes@mobiluh.hu
www.mobiluh.hu
Tóth Enikő vagyok. Thai baba-és gyermekmasszázst vállalok itt,  a 22. kerületben.  Házhoz is megyek. Nem régibben kislányomnak gyógymasszázsra lett volna szüksége. Bárhová fordultunk 2-3 hónapos várakozási időt kértek. Ezért döntöttem úgy, hogy én is meg tanulom ezt a szakmát, hogy így segíthessek más szülőknek és gyermekeiknek. A baba, gyermek és felnőtt masszázs jó hatással van a légzőszervekre, az immunrendszere, gyomor és bélrendszerre. Megtanít ellazulni,hosszabb és pihentetőbb alvást biztosít. 1800 Ft/alkalom + kiszállás költsége (pl, ha 1x kell átszállni akkor két buszjegy ára. 70-575-2351, totheniko81@yahoo.com
Your Body Rózsavölgy
Látogasson el stúdiónkba,  a Your Body Rózsavölgybe és próbálja ki AmpliFitness és Speedfitness edzéseinket. Stúdiónk az elektromos izomstimuláció módszerét használja, mellyel Ön könnyen elérheti céljait, akár alakformálásról, izomépítésről, vagy rehabilitációról legyen szó. Család és kisgyermekek mellett is könnyen beilleszthetőek az intenzív, 20 perces edzések, de ha nincs kire hagyni a bébit, el is hozhatja. Szeretettel várunk mindenkit kortól, nemtől, súlyfeleslegtől függetlenül! Babamama.info Klubkártya: 5% kedvezmény 5 és 10 alkalmas Amplifitness bérlet árából, mely más akcióval össze nem vonható! Cím: 1221 Bp., Ady Endre út 13/a.
Bejelentkezés szükséges: 06 70 312 8080, www.yourbodyrozsavolgy.hu
Fülbelövés újszülött kortól
Fülbelövés már 2-3 hónapos kortól! Érdeklődjön Kovácsné Balogh Máriánál (20/509 3449) vagy Tettinger Zsuzsánál (20/509 3736). Tel.: 06-1-203-4571.
Helyszín: Káldor Adolf utca 5-9, védőnői állomáson.